Característiques

  • Rebedor
  • Sala polivalent / garatge

Serveis

  • Garatge
  • Fusibles

Informació addicional

La porta principal del carrer s'obre des de totes les plantes superiors mitjançant porter automàtic.

A la planta baixa de cal ViBo disposem d’una gran sala polivalent que es pot usar al seu torn de garatge, ja que posseeix una antiga porta de fusta de grans dimensions que dóna a l’exterior i amb un pany que posseeix una gran clau de ferro de 25 cm.

A l’entrada de la casa rural podem observar un arc central les bigues de fusta travessen longitudinalment l’entrada. A través d’un gruix vidre de seguretat instal·lat a terra, s’albira la cova que en un futur pròxim volem convertir en celler.

A l’entrada de cal Vibo trobem una escala de pedra de granit que s’ha conservat íntegrament. Aquesta porta directament a la primera planta, segona planta ia la terrassa on es troba la barbacoa.

Reserveu ara!

[easy_calendar resource=”1982″ width=”100″ style=”1″ req=”1″ price=”3″ monthes=”1×1″ interval=”1″]

[easy_form resource style=”none” submit=”Reservation successfully sent” subsubmit=”Please continue by paying through PayPal or enter your credit card details.” credit=”Reservation complete” subcredit=”You’ll receive an email with the reservations details” resourcename=”Room” price=”1″ pers=”1″ resource=”1982″ multiple=”full” validate=”Reservation successfully verified” subvalidate=”Either make additional reservations or submit”]>