Característiques

  • Habitació doble amb balcó
  • 12m2
  • 2 tauletes amb la seva corresponent bombeta
  • 1 armari
  • 1 còmoda
  • 1 butaca

Serveis

  • Caixa forta
  • Bany a la mateixa planta

Informació addicional

En aquesta habitació encara podem trobar una de les parets originals de la casa de maó descobert que ens recorda l'esperit original de l'entorn on ens trobem.

A la casa rural de cal ViBo es troba una habitació doble. Ideal pel turisme rural. Té nom de raïm, Xarel·lo. Es conrea a la comarca de l’Alt Camp. En aquesta habitació es troba una antiga còmoda restaurada. Era la que l’Olga, la seva propietària, tenia a la seva habitació de petita, com el mirall que trobes a la paret.

Cal destacar la feixuga i minuciosa feina de la paret en diagonal  que van realitzar per retirar el guix i deixar el maó vist. Aquesta paret conserva una petita corba trencant la linealitat de la rajola. Aquest maó és típic de les antigues cases de poble de la comarca de l’Alt Camp, situada al cor de l’enoturisme. On et marevella el turisme rural.

És ben curiós el detall de la biga que passa per dalt de la porta i l’armari. Prové de l’habitació Parellada, una de les habitacions triples de la casa rural. La biga és de gran importància ja que és una biga mestra, primordial per a l’estructura d’aquesta casa de poble. On es va aprofitar per construir un petit armari que dóna molta utilitat.

També hi trobaràs un parell de tauletes de nit. Són molt rústiques i coquetes que dónen una personalitat acollidora. Al igual que els llums que tenen gran personalitat.

També podràs disfrutar d’un petit balcó on sempre hi ha alguna flor. Aquest dóna molta llum a l’habitació de la casa rural. La fa molt acollidora i alegra. Des d’el que podràs gaudir del cantar dels ocells pels matí. I les hores del campanar del poble de Vilabella.

Reserveu ara!

[easy_calendar resource=”1936″ width=”100″ style=”1″ req=”1″ price=”3″ monthes=”1×1″ interval=”1″]

[easy_form resource style=”none” submit=”Reservation successfully sent” subsubmit=”Please continue by paying through PayPal or enter your credit card details.” credit=”Reservation complete” subcredit=”You’ll receive an email with the reservations details” resourcename=”Room” price=”1″ pers=”1″ resource=”1936″ multiple=”full” validate=”Reservation successfully verified” subvalidate=”Either make additional reservations or submit”]>