Característiques

  • Habitació triple
  • 27m2
  • Accés directe a la terrassa

Serveis

  • Bany a la mateixa planta
  • Zona de descans

Informació addicional

Possibilitat d'afegir dos llits supletoris.

A cal ViBo hi ha l’habitació Macabeu situada a l’Alt Camp. Es conserva la paret de pedra original de la casa rural. La pared recorda l’esperit original de l’entorn on ens trobem.
Disposa de tres llits individuals amb possibilitat d’afegir-ne dos més. L’habitació té una zona de descans, la saleta Macabeu.

El seu càlid sostre sota teulada de fusta ens transporta a les cases rurals de l’època. La qual cosa converteix l’estada en una gran suite amb  les comoditats per  un excel·lent turisme rural. Així com el bany annex amb dutxa antilliscant, mirall d’augment i un radiador tovalloler, que s’agraeix a l’hivern.

S’aconsegueix combinar el modernisme de les finestres i corredisses de gran aïllament. La pedra i el revestiment de la fusta i les  cortines de fil donant intimitat a l’estada.

Els llits de gran confort igual que els seus matalassos i roba de llit a joc. En fi, aquesta habitació es converteix en un lloc ideal per  descansar i gaudir de la tranquil·litat en un poble de l’Alt Camp.

Una corredissa de vidre ens permet tenir accés directe a la Terrassa. Allí la barbacoa d’obra permetrà als comensals gaudir a l’aire lliure dels millors rostits. Axí com també de llargues sobretaules. Ua taula extensible fins a tres metres de llarg ho farà posible.

Des de la terrassa de la casa rural, es pot gaudir d’una vista exclusiva de l’antic campanar. Aquest campanar hi té col.locat sobre el dipòsit d’aigua, únic a tota la comarca de l’Alt Camp.

 

Reserveu ara!

[easy_calendar resource=”1835″ width=”100″ style=”1″ req=”1″ price=”3″ monthes=”1×1″ interval=”1″]

[easy_form resource style=”none” submit=”Reservation successfully sent” subsubmit=”Please continue by paying through PayPal or enter your credit card details.” credit=”Reservation complete” subcredit=”You’ll receive an email with the reservations details” resourcename=”Room” price=”1″ pers=”1″ resource=”1835″ multiple=”full” validate=”Reservation successfully verified” subvalidate=”Either make additional reservations or submit”]>